Stugor

Nallikaris 12 gröna Masto-stugor och 16 gula Pooki-stugor är utrustade med bekvämligheter och kan användas året runt

  • Täcken, kuddar, lakan och handdukar för 5 personer är inkluderade i priset, också slutstädning ingår i priset
  • Stugorna är rökfria, men husdjur är välkomna mot extra avgift
  • Alla gäster kan utan kostnad utnyttja den allmänna bastuturen och grilltaken i området
  • Tvättstugan i servicebyggnaden kostar extra
Nallikari Lomakylä
Masto stugan (Max antal personer: 5)

HÖRST ERBJUDANDE från söndag till fredag. Masto stugan har 2 bäddar i kokvrån och 1 säng och 2 madrasser på loftet. Täcken, kuddar, lakan och handdukar för 5 personer ingår i priset. Stugan har dusch, WC, minikök (kärl och matlagningsredskap, kokplatta, mikrovågsugn, kylskåp, kaffekokare) och TV. Alla stugor har en parkeringsplats och biluttag.

70,00 €

Nallikari Lomakylä
Pooki lilla stugan (Max antal personer: 5)

HÖST ERBJUDANDE från söndag till fredag. Lilla stugan har 2 bäddar i kokvrån och 1 säng och 2 madrasser på loftet. Täcken, kuddar, lakan och handdukar för 5 personer ingår i priset. Stugan har dusch, WC, minikök (kärl och matlagningsredskap, kokplatta, mikrovågsugn, kylskåp, kaffekokare) och TV. Alla stugor har en parkeringsplats och biluttag.

75,00 €

Nallikari Lomakylä
Pooki stora stugan (Max antal personer: 5)

HÖSTERBJUDANDE från söndag till fredag. Stora stugan har ett separat sovrum med 2 bäddar, vardagsrummet har en soffa, på loftet finns det 1 säng och 2 madrasser. Täcken, kuddar, lakan och handdukar för 5 personer ingår i priset. Stugan har dusch, WC, minikök (kärl och matlagningsredskap, kokplatta, mikrovågsugn, kylskåp, kaffekokare) och TV. Alla stugor har en parkeringsplats och biluttag.

95,00 €