Rautasepäntie, katu- ja ympäristösuunnitelmat sekä liikenteenohjaus  
Katusuunnitelma
 
HANKKEEN KUVAUS

Suunnittelukohde sijaitsee Äimäraution (10) kaupunginosassa Rautasepäntiellä Äimäkujan ja Äimätien välisellä osalla sekä Äimäkujan pohjoisosassa. Suunnittelualueella on voimassa oleva asemakaava 564-2226 (17.11.2020).

Kadut ja liikenne on laatinut Rautasepäntien katu- ja ympäristösuunnitelman. Suunnitelmat ovat valmistuneet nähtäville asettamista varten. Suunnitelman mukaan Äimäkujaa jatketaan asemakaavan mukaisesti pohjoiseen ja Äimäkujan ja Äimätien väliin esitetään rakennettavaksi uusi katu, Rautasepäntie. Suunnitelmassa Äimäkujan linjausta muutetaan K-Raudan ja Wetterin tonttien välisellä osalla. Suunnitelma sisältää jalankulku- ja pyöräväylän, valaistuksen uusimisen ja täydentämisen sekä kuivatuksen ja hulevesiviemäröinnin.

Kohde tullaan rakentamaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa toteutetaan Rautasepänkatu, ja sen rakentaminen sisältyy vuoden 2022 investointiohjelmaan.

Projektikortilla olevat suunnitelma-asiakirjat on laadittu hyväksymiskäsittelyn edellyttämässä tarkkuudessa. Suunnitelman yksityiskohdat ja korkeustiedot tarkentuvat rakennussuunnitteluvaiheessa. Mikäli haluat käyttää tämän hankkeen tietoja jonkin toisen hankkeen lähtöaineistona pyydä rakennussuunnitelman piirustukset sähköpostilla osoitteesta: katusuunnitelmat@ouka.fi

KÄSITTELYVAIHE
Ehdotusvaihe Nähtävillä Hyväksymisvaihe
HYVÄKSYMISVAIHE
Kaupungininsinööri 13.5.2022 § 112
NÄHTÄVILLÄ
14.4.2022-27.4.2022
EHDOTUSVAIHE
Yhdyskuntalautakunta 5.4.2022 § 230
- Katusuunnitelmaselostus
- Katu- ja ympäristösuunnitelma sekä liikenteenohjaus
 
YHDYSHENKILÖT
Liikenneinsinööri Erkki Malo P. 040 641 6006
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Solistinkatu 2
sähköposti:etunimi.sukunimi@ouka.fi
 
7.5.2024 © Oulun kaupunki - Palaute