Visiolinjan ja Santaniemen alikulun katu-, silta- ja ympäristösuunnitelmat  
Katusuunnitelma, Kiviniemi, Perävainio
 
HANKKEEN KUVAUS



Kadut ja liikenne yksikkö lähettää hyväksymiskäsittelyyn Mt 815 Lentokentäntien parantaminen välillä Pohjantie – Hailuodontien tiesuunnitelmiin liittyvät Visiolinjan katusuunnitelmat ja Santaniemen alikulun siltasuunnitelmat sekä jalankulku ja pyöräilyväylän katusuunnitelmat.

Suunnitelmaan sisältyvä Visiolinjan pituus on noin 255 m ja Santaniemen alikulkuun liittyvä jalankulku ja pyöräilyväylä on pituudeltaan 236 m. Suunnitelmat toteutetaan osana tiesuunnitelmaa ” Maantien 815, (Lentokentäntien) parantaminen välillä Pohjantie (Vt 4) – Hailuodontie (Mt 816)”.

Maantien 815 parantaminen hankkeessa Oulunlahden risteyssilta uusitaan osana tiesuunnitelmaa. Uudessa sillassa varaudutaan kaksoisraiteeseen, mistä johtuen silta-aukot muuttuvat. Sillan uusimisesta johtuen Visiolinja siirretään uuteen sijaintiin sillan läheisyydessä.

Oulunsalon Santaniemessä rakennetaan Tiesuunnitelman mukaisesti uusi alikulku Lentokentäntielle, sekä jalankulku ja pyöräilyväylä välille Tetriläntie – Tutkimustie.

Rakennustöiden yhteydessä alueilla uusitaan, siirretään tai suojataan myös sähkö- ja tietoliikenneverkkoja ja -laitteita, sekä kaukolämmön ja vesihuollon rakenteita. Suunnitelmat ovat hyväksytyn ja voimassa olevan asemakaavan mukaisia.


Projektikortilla olevat suunnitelma-asiakirjat on laadittu hyväksymiskäsittelyn edellyttämässä tarkkuudessa. Suunnitelman yksityiskohdat ja korkeustiedot tarkentuvat rakennussuunnitteluvaiheessa. Mikäli haluat käyttää tämän hankkeen tietoja jonkin toisen hankkeen lähtöaineistona, pyydä rakennussuunnitelman piirustukset sähköpostilla osoitteesta:
katusuunnitelmat@ouka.fi

KÄSITTELYVAIHE
Ehdotusvaihe Nähtävillä Hyväksymisvaihe
HYVÄKSYMISVAIHE
Yhdyskuntalautakunta 23.8.2022 § 463
NÄHTÄVILLÄ
17.6. - 1.7.2022
EHDOTUSVAIHE
Yhdyskuntalautakunta 7.6.2022 § 372
- Katusuunnitelmaselostus
- Yleiskartta
- Yleispiirustus
- Katupiirustus Visiolinja
- Katupiirustus Santaniemi
 
YHDYSHENKILÖT

Sami Hietakangas
Suunnittelupäällikkö, kadut ja liikenne
p. 044 703 2111
etunimi.sukunimi@ouka.fi
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Solistinkatu 2
 
8.5.2024 © Oulun kaupunki - Palaute