Maantien 8155 (Poikkimaantie) parantaminen  
Katusuunnitelma, Äimärautio, Nokela, Lintula, Mäntylä, Kaukovainio, Hiironen
 
HANKKEEN KUVAUS

Parannus koskee väliä Oulun Satama – Valtatie 22, Oulu

Oulun kaupunki on yhteistyössä ELY-keskuksen/Väyläviraston kanssa laadituttanut Maantien 8155 (Poikkimaantien) parantamisen välillä Oulun Satama - Valtatie 22 (Kainuuntie) -rakennussuunnitelman kahdessa osassa. Ensimmäinen osa väli Oulun Satama - Terminaalitie valmistui tammikuussa 2019 ja toinen osa marraskuussa 2020. Kadut ja liikenne -yksikkö lähettää suunnitelman molempia osia koskevat katusuunnitelmat hyväksymiskäsittelyyn.

Suunnitelmien mukaan Poikkimaantiehen liittyviä katuhaaroja jalankulku- ja pyöräily-yhteyksineen parannetaan, Äimäkujalle rakennetaan uusi jalankulun ja pyöräilyn alikulku samoin kuin Lintulammentielle. Lisäksi useita suunnittelualueen alikulkuja kävely- ja pyöräily-yhteyksineen parannetaan. Jääsalontien, Terminaalitien, Oritkarintien ja Äimätien liittymiin rakennetaan liikennevalot.


Projektikortilla olevat suunnitelma-asiakirjat on laadittu hyväksymiskäsittelyn edellyttämässä tarkkuudessa. Suunnitelman liikenteenohjaussuunnitelmat päivitetään ennen rakentamisen aloittamista. Mikäli haluat käyttää tämän hankkeen tietoja jonkin toisen hankkeen lähtöaineistona pyydä rakennussuunnitelman piirustukset sähköpostilla osoitteesta:
katusuunnitelmat@ouka.fi



Euroopan unionin osarahoittama

KÄSITTELYVAIHE
Ehdotusvaihe Nähtävillä Hyväksymisvaihe
HYVÄKSYMISVAIHE
Yhdyskuntalautakunta 20.12.2022 § 721
NÄHTÄVILLÄ
23.9.-7.10.2022
EHDOTUSVAIHE
Yhdyskuntalautakunta 13.9.2022 § 513
- Yleiskartat
- Katusuunnitelmakartat
- Poikkileikkaukset
- Ympäristökartat
- Liikenteenohjaussuunnitelmakartat
 
YHDYSHENKILÖT

Erkki Malo
Liikenneinsinööri, kadut ja liikenne
p. 040 641 6006
etunimi.sukunimi@ouka.fi
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Solistinkatu 2
 
4.5.2024 © Oulun kaupunki - Palaute