Lahdenojan alueen katu- ja ympäristösuunnitelmat  
Katusuunnitelma, Kello
 
HANKKEEN KUVAUS

Kadut ja liikenne yksikkö lähettää hyväksymiskäsittelyyn Lahdenojan alueen peruskorjauksen katu- ja ympäristösuunnitelmat. Suunnittelukohde sijaitsee Kellon Kiviniemen kaupunginosassa. Suunnittelualueella on voimassa oleva asemakaava. Alue on omakotitaloaluetta ja kaikilla tonteilla on rakennukset.

Suunnitelman mukaan kadut, jalankulku- ja pyöräilyväylät linjataan samoille paikoille kuin ne nyt sijaitsevat, kunnostetaan ja mitoitetaan uudelleen sekä rakennetaan valaistus ja hulevesilinjat. Katuviheralueet tehdään pääosin nurmipintaisiksi. Osa nykyisistä katualueella tai rajalla olevista puista, aidoista ja pensasaidoista poistetaan sekä tonttiliittymien rumpuja puretaan.

Vesihuolto saneerataan sekä varmistetaan hulevesitulvareittien toimivuus. Katualueen kuivatus toteutetaan viherkaistojen painantein, sadevesikaivoin sekä salaojin. Alueen sähkönjakelun sekä tietoliikenteen varusteita saneerataan ja laajennetaan. Puistoalueelle varataan tila lumen lähisiirtoalueelle.


Projektikortilla olevat suunnitelma-asiakirjat on laadittu hyväksymiskäsittelyn edellyttämässä tarkkuudessa. Suunnitelman yksityiskohdat ja korkeustiedot tarkentuvat rakennussuunnitteluvaiheessa. Mikäli haluat käyttää tämän hankkeen tietoja jonkin toisen hankkeen lähtöaineistona, pyydä rakennussuunnitelman piirustukset sähköpostilla osoitteesta:
katusuunnitelmat@ouka.fi

KÄSITTELYVAIHE
Ehdotusvaihe Nähtävillä Hyväksymisvaihe
HYVÄKSYMISVAIHE
Yhdyskuntalautakunta 13.12.2022 § 702
NÄHTÄVILLÄ
14.-28.10.2022
EHDOTUSVAIHE
Yhdyskuntalautakunta 4.10.2022 § 551
- Katusuunnitelmaselostus
- Katupiirustus
 
YHDYSHENKILÖT

Seppo Kuoppala
Katumestari, kadut ja liikenne
p. 044 703 2110
etunimi.sukunimi@ouka.fi
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Solistinkatu 2
 
8.5.2024 © Oulun kaupunki - Palaute