Luotsiasemantien peruskorjaus, Martinniemi  
Katusuunnitelma, Martinniemi
 
HANKKEEN KUVAUS

Kadut ja liikenne -yksikkö on käynnistänyt Martinniemen kaupunginosassa sijaitsevan Luotsiasemantien parantamisen suunnittelun Martinniemen venesataman ja Satamajärventien väliselle alueelle. Suunnittelualueelle laaditaan kadun peruskorjauksen rakennus- ja ympäristösuunnitelmat sekä
kunnallistekniset suunnitelmat.

Luotsiasemantie on nykyisellään huonokuntoinen ja päällystämätön katu, joka johtaa Martinniemen venesatamaan. Venesataman peruskorjaus on käynnistetty syksyllä 2022 ja valmistuu tavoiteaikataulun mukaan kesäksi 2024. Luotsiasemantie perusparannetaan voimassa olevan asemakaavan mukaiselle katualueelle. Katu päällystetään ja valaistaan. Kadun alle rakennetaan vesijohto, jätevesi/painejätevesiviemäri.


Projektikortilla olevat suunnitelma-asiakirjat on laadittu hyväksymiskäsittelyn edellyttämässä tarkkuudessa. Suunnitelman yksityiskohdat ja korkeustiedot tarkentuvat rakennussuunnitteluvaiheessa. Mikäli haluat käyttää tämän hankkeen tietoja jonkin toisen hankkeen lähtöaineistona, pyydä rakennussuunnitelman piirustukset sähköpostilla osoitteesta:
katusuunnitelmat@ouka.fi

KÄSITTELYVAIHE
Ehdotusvaihe Nähtävillä Hyväksymisvaihe
HYVÄKSYMISVAIHE
Yhdyskuntalautakunta 15.11.2023 § 550
NÄHTÄVILLÄ
22.9. - 6.10.2023
EHDOTUSVAIHE
Yhdyskuntalautakunta 12.9.2023 § 415
- Katusuunnitelmaselostus
- Katusuunnitelma
 
YHDYSHENKILÖT

Pekka Turunen
Projekti-insinööri, kadut ja liikenne
p. 044 703 2120
etunimi.sukunimi@ouka.fi
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Solistinkatu 2
 
3.5.2024 © Oulun kaupunki - Palaute