Oulunsalo, Ollilanmutkan ja Raumalankujan katu- ja ympäristösuunnitelmat  
Katusuunnitelma, Oulunsalo
 
HANKKEEN KUVAUS

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut on käynnistänyt suunnittelun Oulunsalon Karhuojalla sijaitsevien Ollilanmutkan ja Raumalankujan katujen ja ympäristön peruskorjaamiseksi ja rakentamiseksi. Suunnitelman mukaan nykyinen Ollilanmutkan heikkokuntoinen sorapintainen yksityistie korjataan kaavan mukaiselle sijainnilleen. Lisäksi Raumalankuja, jota ei vielä ole rakennettu, toteutetaan kaavan mukaiselle sijainnilleen. Päällysrakenteiden ja viherrakenteiden lisäksi toteutetaan katuvalaistus sekä kadun kuivatus.

Katujen lisäksi rakennetaan melusuojaus Hailuodontien länsipuolelle ja niittyistutukset nykyisten ja tulevien tonttien väliselle puistoalueelle.

Peruskorjauksen ja uudisrakentamisen yhteydessä katu- ja yleisille alueille rakennetaan myös vesihuollon verkostoja ja siirretään sähkö- ja tietoliikenteen rakenteita.

Peruskorjaus on tarkoitus toteuttaa määrärahojen puitteissa aikaisintaan vuonna 2023.


Projektikortilla olevat suunnitelma-asiakirjat on laadittu hyväksymiskäsittelyn edellyttämässä tarkkuudessa. Suunnitelman yksityiskohdat ja korkeustiedot tarkentuvat rakennussuunnitteluvaiheessa. Mikäli haluat käyttää tämän hankkeen tietoja jonkin toisen hankkeen lähtöaineistona, pyydä rakennussuunnitelman piirustukset sähköpostilla osoitteesta:
katusuunnitelmat@ouka.fi

KÄSITTELYVAIHE
Ehdotusvaihe Nähtävillä Hyväksymisvaihe
HYVÄKSYMISVAIHE
Kaupungininsinööri 1.11.2022 § 273
NÄHTÄVILLÄ
26.8. - 9.9.2022
EHDOTUSVAIHE
Yhdyskuntalautakunta 16.8.2022 § 427
- Katusuunnitelmaselostus
- Katupiirustus
 
YHDYSHENKILÖT

Arttu Väänänen
Projekti-insinööri, kadut ja liikenne
p. 044 703 2125
etunimi.sukunimi@ouka.fi
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Solistinkatu 2
 
4.5.2024 © Oulun kaupunki - Palaute